Huolto & korjaus

 

Meredin_verkkokauppa_5

 

Marina Pargas – Paraisten Marina on täyden palvelun telakka. Teemme kattavia huolto- ja korjauspalveluja kaiken kokoisille veneille. Talven aikana tehdyt huolto- ja kunnostustyöt nopeuttavat veneen laskua keväällä.

Kokenut henkilökuntamme asentaa ankkurivinssit, keulapotkurit ja muut laitteet. Asennamme uuden teak-kannen tai korjaamme vanhan. Myös runkoon ja lasikuituun liittyvät korjaukset sisältyvät palveluihimme. Käytettävissämme on laaja ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa alan erikoistyöt.

Teemme syys- ja talvihuollot, puhdistamme ja kiillotamme veneesi. Voit vaikuttaa talvihuollon laajuuteen ja tilata meiltä kaikki tarvitsemasi työt. Halutessasi voit myös itse huoltaa veneesi tiloissamme.

Ota yhteyttä, sovitaan huolloista, asennuksista, kunnostustöistä ja muista mahdollisista töistä. Telakan ammattilaiset tekevät asennukset ja korjaukset määräysten ja asennusohjeiden mukaisesti.

Valtuutetut huoltajamme tekevät automaattiliivien ja pelastuslauttojen tarkastukset ja huollot talvikuukausien aikana. Sovi huollosta jo talvitelakoinnin yhteydessä.

 

 

Powered by Powered by